Stimati Colegi,

În conformitate cu art. 57, alin (4) din Legea 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, angajaţii entităţilor publice au posibilitatea să dispună asupra unei sume reprezentând până la 2% din impozitul anual, pentru sponsorizarea  entităţilor nonprofit care sunt înfiinţate şi funcţionează în condiţiile  O.G. nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii, cu modificările şi completările ulterioare.

Cei care doresc să redirecţioneze acest procent către o organizaţie de tipul celei nominalizate în alineatul precedent, vor trebui să completeze şi să depună la Administraţia Financiară a sectorului în care îşi au domiciliul, formularul nr. 230 privind declaraţia de venit global (se poate descarca de pe site-ul nostru) cu datele personale preluate din fişa fiscală individuală (o copie a ei trebuie sa insoteasca formularul 230) şi cu datele organizaţiei pentru care vor face sponsorizarea.
Datele care trebuiesc completate pentru organizaţia sponsorizată, sunt:

- numele organizaţiei, codul fiscal C.I.F., contul bancar;

In acest context, Consiliul Director al AAIR adreseaza respectuos rugamintea membrilor sai, de a studia posibilitatea ca procentul de 2% din impozitul anual, să fie direcţionat pentru sponsorizarea asociatiei noastre, fructificand astfel o posibilitate in plus de a ne realiza proiectele propuse si aprobate de Conferinta Nationala AAIR 2008.

 

Alte date pentru completarea formularului de la Administratia Financiara de domiciliu in favoarea asociatiei noastre :
- numele organizatiei :A.A.I.R.
- cod fiscal C.I.F. :17686583
- cont : RO 77 BACX 000000 450858 9001 RON

 

 

Consiliul Director A.A.I.R.

 
© Asociatia Auditorilor Interni din Romania - AAIR
Institutul Bancar Roman (IBR), Str. Negru Voda, nr.3, sector 3, cod postal 030774, Bucuresti (in spatele magazinului Unirea, cu intrare dinspre Bd. Unirii).
• www.aair.ro •
Web design by SofteSS 21