Pentru auditorii din sectorul public:
Semnalam aparitia unei carti de actualitate privind controlul intern/managerial in care sunt prezentate elementele de baza ale acestui concept, aspecte privind implementarea standardelor de control intern/managerial, insotite de exemple, realizarea practica a autoevaluarii sistemului de control intern/managerial, precum si sugestii de imbunatatire a acestuia.

In atasament gasiti prezentarea cartii si cuprinsul acesteia.

 

Cartea poate fi comandata printr-un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.. Editia I a fost epuizata, iar ed. a II-a are pretul de 39,50 lei/buc., la care se adauga cheltuielile de expediere prin Posta Romana, in sistem RAMBURS (cca. 7-12 lei/ expediere, in functie de distanta fata de Cluj-Napoca si nr. de exemplare comandat).

Rog trimiteti toate datele necesare expedierii coletului (inclusiv codul postal al strazii), precum si pe cele necesare emiterii facturii (care va include si cheltuielile de expediere).

In speranta unei lecturi utile, va multumim
Autorii

 

Atasamente:

Prezentarea cartii

Cuprins

 
© Asociatia Auditorilor Interni din Romania - AAIR
Institutul Bancar Roman (IBR), Str. Negru Voda, nr.3, sector 3, cod postal 030774, Bucuresti (in spatele magazinului Unirea, cu intrare dinspre Bd. Unirii).
• www.aair.ro •
Web design by SofteSS 21