Conferinta Nationala a Asociatiei Reconvocata !

 

Stimati membri,

Urmare faptului ca in cadrul Conferintei Nationale AAIR convocate pentru data de 7 aprilie a.c. nu s-a intrunit cvorumul necesar, conform prevederilor statutare actuale, Conferinta Nationala in cadrul careia se vor desfasura alegerile pentru Consiliul Director si Comisia de Cenzori va fi reconvocata joi 03 mai 2012, de la ora 17:00 (primirea participanţilor începe de la ora 16:30). Evenimentul se va desfasura la C.N. Loteria Romana, din Str Poenaru Bordea, nr 20, sect. 4, Bucuresti.

Avand in vedere cele de mai sus, precum si timpul scurt avut la dipozitie pana acum, vom prelungi si sesiunea de votare electronica a noilor documente ale organizatiei (STATUT si ROF). Va rugam sa va exercitati acest drept.

Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră, în scris sau telefonic, iar în cazul imposibilităţii participării, vă reamintim că puteţi mandata* un alt membru al A.A.I.R. să vă reprezinte.

Formularele ce pot fi utilizate pentru depunerea candidaturilor pentru Consiliul Director şi Comisia de Cenzori, pot fi descarcate pe linkul de mai jos. Transmiterea candidaturilor se poate face fie personal la sediul asociaţiei, prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau prin fax, la numărul menţionat în subsolul Iinvitaţiei. Vă rugăm ca formularul de candidatură să fie insoţit de câteva date relevante din CV-ul dvs. sub forma unui slide PowerPoint pentru a putea fi prezentate în cadrul Conferinţei Naţionale.


Va asteptam!

Consiliul Director al
AAIR

 

Invitatie participare Conferinta si Agenda

*Formular mandat delegare VOT

Cerere de depunere a candidaturii

 

 

Urmare faptului ca in cadrul Conferintei Nationale AAIR convocate pentru data de 7 aprilie a.c. nu s-a intrunit cvorumul necesar, conform prevederilor statutare actuale, Conferinta Nationala in cadrul careia se vor desfasura alegerile pentru Consiliul Director si Comisia de Cenzori va fi reconvocata.
Avand in vedere cele de mai sus, precum si timpul scurt avut la dipozitie pana acum, vom prelungi cu doua saptamani sesiunea de votare electronica a noilor documente ale organizatiei.
Va rugam sa va exercitati acest drept.
 
© Asociatia Auditorilor Interni din Romania - AAIR
Institutul Bancar Roman (IBR), Str. Negru Voda, nr.3, sector 3, cod postal 030774, Bucuresti (in spatele magazinului Unirea, cu intrare dinspre Bd. Unirii).
• www.aair.ro •
Web design by SofteSS 21