FORUMUL ANTIFRAUDĂ. EDITIA A II-A


Trustul de presa Finmedia impreuna cu IIA Romania (si cu alti parteneri), organizeaza a II a editie a Forumului Antifrauda !

Evenimentul va avea loc in data de 16 mai 2012 - Bucureşti, Hotel Intercontinental, sala Modigliani.

Membrii IIA Romania beneficiaza de reducerea taxei de participare la acest eveniment !
Pe linkul  Forumul Antifrauda editia a II veti regasi prezentarea evenimentului precum si formularul de inscriere (in care se mentioneaza reducerea de 190 RON pentru membrii IIA Romania).

Va invitam ca de fiecare data sa beneficiati de avantajele oferite de partenerii nostri pentru astfel de evenimente.

Pentru cei care nu sunt membri IIA Romania, va rugam sa ne transmiteti intentia Dvs. de a deveni membri pentru a beneficia de aceasta reducere (va rugam sa consultati sectiunea inscrieri si/sau sa transmitei mesaj catre Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.).

 

Vă asteptam la Forum !


Consiliul Director al AAIR

 

Urmare faptului ca in cadrul Conferintei Nationale AAIR convocate pentru data de 7 aprilie a.c. nu s-a intrunit cvorumul necesar, conform prevederilor statutare actuale, Conferinta Nationala in cadrul careia se vor desfasura alegerile pentru Consiliul Director si Comisia de Cenzori va fi reconvocata.
Avand in vedere cele de mai sus, precum si timpul scurt avut la dipozitie pana acum, vom prelungi cu doua saptamani sesiunea de votare electronica a noilor documente ale organizatiei.
Va rugam sa va exercitati acest drept.
 
© Asociatia Auditorilor Interni din Romania - AAIR
Institutul Bancar Roman (IBR), Str. Negru Voda, nr.3, sector 3, cod postal 030774, Bucuresti (in spatele magazinului Unirea, cu intrare dinspre Bd. Unirii).
• www.aair.ro •
Web design by SofteSS 21