Sponsorizare

Sponsorizare si reclama

The Institute of Internal Auditors este initiatoarea programului de sponsorizare Partners in Progress, menit sa asigure un liant cu firmele ce ofera bunuri si servicii pentru auditorii interni.

Asociatia Auditorilor Interni din Romania (IIA - ROMANIA) este afiliata Global IIA si ECIIA si, in calitatea de unic reprezentant al acestor institutii in Romania, dezvolta in prezent obiectivele strategice stabilite de Consiliul Global IIA.

In aceasta sectiune ne propunem sa prezentam, pe masura incheierii contractelor, firmele si organizatiile care inteleg necesitatea dezvoltarii si alinierii, in tara noastra, a functiei de audit intern la normele si standardele internationale si comunitare.

Firmele si organizatiile interesate in sustinerea/identificarea proiectelor IIA-ROMANIA, pentru desfasurarea in comun a unor activitati/actiuni de interes comun sunt rugate sa transmita o scrisoare de intentie la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

SPONSORI:

 

 
© Asociatia Auditorilor Interni din Romania - AAIR
Institutul Bancar Roman (IBR), Str. Negru Voda, nr.3, sector 3, cod postal 030774, Bucuresti (in spatele magazinului Unirea, cu intrare dinspre Bd. Unirii).
• www.aair.ro •
Web design by SofteSS 21