Joi - 18.01.2007, de la ora 18.00, la sala din cadrul "Centrului de pregatire a personalului din industrie - Busteni, Sucursala Bucuresti",situat in Bucuresti, B.dul Timisoara nr. 6, (sediul este o cladire de 3 etaje, pe partea dreapta a blvd-ului, dinspre Academia Militara si inainte de sediul BCR), intalnirea membrilor si simpatizantilor Asociatiei in cadrul manifestarii "Club A.A.I.R. - Ianuarie 2007".


Tema supusa discutiilor :"Dezvoltarea activitatilor si practicilor privind managementul riscurilor"


Invitat pentru prezentarea unor aspecte si moderarea discutiilor: dnul PHIL GRAY, consultant intern in cadrul Secretariatului permanent al Guvernului Tarii Galilor, cu o vasta experienta in diferite domenii de activitate.

Se vor face referiri generale privind aceasta activitate (riscul, managementul riscului, ce trebuie sa facem in cadrul acestei activitati si cum punem in practica, cu ce fel de riscuri ne confruntam,cum le evaluam etc) dar si cu aspecte specifice din cadrul institutiei din Tara Galilor.

Pentru orice alte informatii legate de aceasta intalnire, va rugam sa apelati tel. 0722.630.353 sau 021.208.32.93 - dl. Ionel Albu -Presedinte comisie organizatorica.

Consiliul Director

 
© Asociatia Auditorilor Interni din Romania - AAIR
Institutul Bancar Roman (IBR), Str. Negru Voda, nr.3, sector 3, cod postal 030774, Bucuresti (in spatele magazinului Unirea, cu intrare dinspre Bd. Unirii).
• www.aair.ro •
Web design by SofteSS 21