La întâlnirile de la mijlocul anului trecut  the Internal Audit Standards Board (IASB) care se ocupa cu Standardele de audit Intern a aprobat Standardele IPPF(International Profesional Practices Framework) pentru dezbatere/expunere publica. Începând cu Ianuarie 2008, planurile vor fi expuse pentru 90 de zile. Acestea vor fi disponibile pe site-ul IIA în 3 limbi - Engleza, Spaniola si Franceza. Pe lânga acestea diferite institute faciliteaza traducerea în alte câteva limbi.

La sfârsitul perioadei de expunere, sugestiile si comentariile primite vor fi luate în considerare  de catre IASB si, impreuna cu comentariile  IASB  privind  aceste solicitari, vor fi  disponibile pe site-ul IIA. Daca în opinia IASB schimbarile facute in urma propunerilor sunt semnificative în asa fel încât sa solicite o reexpunere publica, documentele revizuite vor fi reluate în discutie pentru un viitor comentariu.
Comitetul de Etica va fi inclus în procesul de revizuire pentru a se asigura ca Standardele sunt în concordanta cu Codul de etica.

Va rugam sa sprijiniti IASB prin educarea membrilor dumneavoastra referitor la IPPF si la importanta revizuirii documentelor expuse încurajându-i sa faca comentarii referitoare la relevanta si oportunitatea acestora. Raspunsurile trebuie transmise la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. (www.theiia.org).

Deasemenea reamintiti membrilor dumneavoastra sa actualizeze IPPF care este disponibil(in varianta revizuita) pe pagina IIA la www.theiia.org.

IIA 

 
© Asociatia Auditorilor Interni din Romania - AAIR
Institutul Bancar Roman (IBR), Str. Negru Voda, nr.3, sector 3, cod postal 030774, Bucuresti (in spatele magazinului Unirea, cu intrare dinspre Bd. Unirii).
• www.aair.ro •
Web design by SofteSS 21